Προφίλ

Η εταιρεία Sunstopper με τέντες  και συστήματα σκίασης στα Χανιά (Σήφης Λιόδης και Μανώλης Διαμαντάκης) διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της σκίασης κυρίως εξωτερικών χώρων αλλά και εσωτερικών χώρων. Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή καλής ποιότητας κατασκευής στα συστήματα της σκίασης  με προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και η συνέπεια στην παράδοση καθώς δίνουμε βάση στην ικανοποίηση των πελατών μας.

Παρέχονται συστήματα με διαρκώς εξελιγμένη τεχνολογία αυτοματισμών με σκοπό να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη. Σας προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις για κάθε επαγγελματικό και προσωπικό χώρο ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις σκίασης καθώς τα συστήματα μας είναι σχεδιασμένα ώστε να έχουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή στο δυνατό άνεμο και τη βροχή.

Αναδείξτε το χώρο σας με την βοήθεια της Sunstopper με την επιλογή ποιοτικών συστημάτων σκίασης που ταιριάζουν στον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Προστατέψτε την οικογένεια σας και τον εαυτό σας από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου, τη ζέστη, την υγρασία και τους ισχυρούς ανέμους χρησιμοποιώντας τα συστήματα σκίασης που σας προσφέρει η εταιρεία Sustopper.

Ιστορική Αναδρομή:

Η εταιρεία Sunstopper μετράει ήδη 23 χρόνια δραστηριότητας στα συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων. Η έναρξη έγινε το 1990 από τους Ιωσήφ Λιόδη και Εμμανουήλ Διαμαντάκη, οι οποίοι είχαν ήδη 11 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και τοποθέτηση συστήματων σκίασης. Με την πάροδο των χρόνων ακολουθώντας τη ροή της τεχνολογίας μπόρεσαν να εξελίξουν τις βασικές τους γνώσεις συνδυάζοντας τις με τη συμμετοχή τους σε σεμινάρια και εκθέσεις του εξωτερικού και εσωτερικού.

Email
Print
WP Socializer Aakash Web